A golden head office

The head office of the Commission de la construction du Québec (CCQ) has just been certified LEED Gold, an accreditation that evaluates the ecological impact of built environments. While this project was originally aiming for a Silver level of certification, the final building exceeds all expectations, thanks to energy-efficient and innovative strategies and technologies applied from design to commissioning.

With its eco-friendly landscaped areas, maximized natural light, highly efficient environment and superior return on investment, the head office is filled with sustainable development strategies to reduce the ecological footprint of the organization and minimize the building maintenance and operation costs. From its bioclimatic orientation to its ceramic ventilated facade to its healthy workspaces filled with natural light, the CCQ head office is clearly a model for the industry.

For more information on this project, click here.